Louis Vuitton lezzeti

Biraz Louis Vuitton yemeye ne dersiniz? Marka 2009’da Paris’teki çatısında kurduğu kovanların balını topluyor. 2 yıl içinde 200.000 arının ziyaret ettiği kovanlarda toplam 75 kg bal üretilmiş. Bu miktar da Louis Vuitton’un ürününü şişelemesi için yeterliymiş. La Belle Jardinière adındaki bal, markanın dostlarına hediye edilecek.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s