Tatlıların sihirbazı

Fransız tatlı virtüözü Pierre Hermé, kullandığı malzemeler ve sunumlarıyla pastacılıkta harikalar yaratıyor. Hermé’nin bir tabak macaronu yaklaşık 7500 dolar. Büyük şef bu başarısını şöyle açıklıyor: “Yemek istediğim gibi tatlılar yapıyorum. Asıl ilgilendiğim şey duygular ve tat, tat, tat.”

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s